futóverseny ajánló

Futónaptár - futóversenyek

Futónaptár - futóversenyek

Balázs Levente és Staicu Simona nyerte az első Zúzmara Félmaratont

2016. január 17. - futas

Balázs Levente és Staicu Simona nyerte vasárnap az első alkalommal megrendezett Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált a Kincsem Park lóversenypályáján és a Hungexpo területén.

    A rendező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint a fő számban, a félmaratonon - hetekkel korábban feltöltve a létszámkeretet - 1650 fő nevezett, a rajt három és fél percen át tartott. A négy távon összesen 2454 futó indult.
    A különféle távok 7 kilométeres körökből álltak össze, az első rajtnál fél 10-kor a Hungexpo G csarnokában 20 fokkal volt melegebb, mint a csarnokon kívül, ahol mínusz 3 fokban folytatódott a verseny. Nemcsak az időjárás, hanem a talaj  is próbára tette az futókat, mivel hol a fagyos föld, a síkos fű, hol a beton, hol pedig a kavicsos-köves talaj nehezítette a dolgukat.
    Eredmények:


    Zúzmara Félmaraton:
    Férfiak:
1. Balázs Levente (Budaörsi DSE) 1:13:02 óra
2. Varga István (Sashegyi Gepárdok) 1:14:26
3. Török Bence (Vértesszőlős) 1:18:22
    Nők:
1. Staicu Simona (Dunakeszi VSE) 1:25:56 ó
2. Bor Katalin Diána (Tiszakécske VSE) 1:29:36
3. Tinta Tamara (MVSI) 1:30:19

A bejegyzés trackback címe:

https://futonaptar.blog.hu/api/trackback/id/tr58281088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása